keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kesän suosikit

Viime vuonna pyöri tälläinen kesän suosikit -haaste, mihin myös mut haastettiin ja tein siitä postauksen. Sitä oli niin kiva tehdä, että ajattelin nyt toteuttaa viime kesästä ihan samanlaisen postauksen. Itselläni ainakin on jo kova ikävä kesää tämän kurakelin keskellä. Lumi ja kunnon pakkanen kelpaisi kyllä myös, mutta eipä niitä näy. Jos joku muukin innostuu tätä kautta tällaisen taas tekemään, niin siitä vaan!


1. Suosikki matka

Espanjan reissu serkkujen kanssa, tottakai! Eipä muuten tullutkaan hirveästi matkailtua kesällä. Espanjassa en ollut ensimmäistä kertaa, mutta ihan uudessa paikassa oltiin nimeltä Lloret de Mar. Enkä ollut vielä koskaan käynyt Barcelonassa, nyt tuli sielläkin seikkailtua metrolla ympäriinsä!

2. Suosikki tapahtuma

Suosikki tapahtumaksi voisin sanoa mun ja Nooran reissun muutamaksi päiväksi tänne Rautalammille. Sitä oltiinkin suunniteltu jonkin aikaa ja kun oma kämppä oli sitten valmiina niin meidän suunnitelma kävi toteen. Käveltiin muutaman päivän aikana paljon, kuvattiin hienoja auringonlaskuja ja käytiin keskuksella tunnillakin. Oli kyllä hauskaa!

3. Suosikki ratsu

Ratsastin kesällä tasan kaksi koulutuntia, Ranella Vironmäellä ja Hildyllä Rautalammilla. Ainiin, menin mä yhdellä yksärillä myös kerran, siitä ei ole mitään kuvia. Suosikkiratsuksi sanon kuitenkin Ranen, sillä tunti onnistui parhaiten mitä on koskaan onnistunut! Alkuverryttelyissä vielä vähän heräiltiin kumpikin, mutta sitten alkoi sujumaan kivasti. Tehtiin silloin mm. väistöjä ja pituushalkaisijaa.

4. Suosikki hetket

Tähän voisi laittaa miljoona eri juttua, mutta nostan nyt muutaman tarkemmin esille. Suosikkeihin kuuluu se, kun käytiin Nooran kanssa useamman kerran ihan vaan syömässä jätskit. Oltiin myös Linnanmäellä, missä ostettiin nuo jäähilejuomat. Se olikin mun makuun pikkusen liian makeeta, mutta saipahan tollasen hauskan juomajutun mukaan. Mikkelissä oli tosi kiva kävellä yhtä luontopolkua joka johti kalliomaalauksille ja suosikkihetkiin pääsee myös oman kämpän sisustaminen, koska se on niin kivaa!


Parhaita hetkiä oli myös silloin, kun sain vaan olla ihan rauhassa kotona viettämässä lomaa ja kuvaamassa kaikenlaista. Aika usein paras kuvauskohde olikin tämä meidän hölmö katti. ♥

5. Suosikki kuvat
Ensin sellaiset joita en ole ottanut itse, molemmat on ottanut Noora. Ensimmäisessä tykkään tosi paljon väreistä ja Hildy on iloisen näköinen. Toisessa kuvassa on paljon tunnearvoa, koska onhan siinä mun ihan ensimmäinen lempi- ja kisaponi Rebekka II. ♥

Tykkään niin paljon sumuisista kuvista, kun taustasta tulee siisti ja rauhallinen. Lupiinit tuovat tässä kivasti väriä, eikä niistä yksikään ole mitenkään huonokuntoinen. Kuvasta olisi voinut jäädä vielä pois vasemmalla puolella oleva korkea kasvi.

Tämä on todella nopeasti näpsäisty kuva. Cassu katselee iloisena turpa söpösti vinossa ja tykkään myös taustasta kun siellä näkyy paljon samaa aitaa mikä on ihan edessäkin. Tässä on myös kivan rauhallinen tunnelma.

Tämä on ehkä omasta mielestäni paras kuva Espanjasta. Suihkulähde näkyy vielä kokonaan, mutta vasemmalla näkyy myös kivasti hieno rakennus. Suuri ihmisjoukko näyttää myös omaan silmään kivalta ja tuo vähän erilaisia värejä. Kuvasta tuli ihmeen tarkka, vaikka alkoi olemaan jo melko hämärää.

Ja vielä toinen sumukuva. Tässä tykkään ihan hirmuisesti siitä, että puu ja kissa ovat tarkasti näkyvillä ja värikkäänä tuossa etualalla, mutta sitten taustalla ei näy enää mitään vaan se on ihan sumun peitossa. Nemo poseeraa juuri sopivasti puussa ja tuo kuvaan erilaisen väripilkun joka kiinnittää heti katseen. Oikeasta yläkulmasta kuva on liian puhkipalanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti