sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Epäonnistunut kuvausreissu

 Tulin siis tälläkertaa kotiin viikonlopuksi ja tänään eilen olin kuvaamassa estevalkkuja Vironmäellä. Torstain tunnista aluksi sen verran, että ratsastajia oli niin vähän kun oli aika kylmäkin, että pidettiin vain yksi koulutunti klo. 17:00. Menin Remiralla ja jälleen ilman satulaa. Tunnilla mentiin sellaista aika monimutkaista reittiä, mihin sisältyi voltteja ja loivaa sulkua keskeltä uralle. Sulkua en ollut mennyt pitkään aikaan ja se tuntui menevän aika sähläämiseksi. Remira oli kuitenkin mukava, mitä nyt pari kertaa se ei tahtonut nostaa millään oikeaa laukkaa.

Nyt kuitenkin niihin valmennuksiin. Mä suunnittelin aikasemmin, kuinka ottaisin jotain kivoja talvisempia heppakuvia ja muutenkin kuvaisin paljon mutta suunnitelma kaatui aika pahasti. Kuvat eivät meinanneet millään onnistua maneesissa ja mitään ulkokuvia en saanut näpsittyä, koska sain kyydinkin tallille sen verran myöhään. Maneesissa koitin säätää kameran asetuksia ja kamerassa kuvat vielä näyttivät ihan hyviltä, mutta kun siirsin ne koneelle niin useimmat olivatkin tosi tummia tai epätarkkoja. Pitäisi siis harjoitella vielä paljon noiden asetuksien säätämistä. Vielä lisäksi blogger päätti puuttua joidenkin kuvien laatuun..


Pinewood Criminal, Miks, Rane ja Mittu


Tuli sentään kuitenkin jotain näpsittyä ja koitin tänne laittaa jokaisesta niistä jonkun kuvan, ketä olin kuvaamassa. Valkkuryhmiä oli kolme mutta katoin vain kaksi ekaa ryhmää, koska oli niin kylmä ja muutenkin jäin oleskeluhuoneeseen juttelemaan. Yleisesti valkut meni hyvin, Miksillä nyt oli taas vähän liikaa virtaa mutta kukaan ei onneksi tippunut. Harjoitus oli muuten samanlainen kuin viime keväänä maaliskuussa, milloin menin tätä samaa harjoitusta Mitulla. Viisi estettä oli pituushalkaisijalla silleen siksakissa ja jokaisen esteen jälkeen tehtiin voltti miltä jatkettiin seuraavalle esteelle. Tuntuu, että olisin kirjottanut vasta ihan äsken niistä valkuista. Postaukseen niistä pääset tästä.

Ensi viikonlopusta vielä, että silloin sunnuntaina Rautalammilla keskuksella on estekilpailuharjoitukset. Ajattelin osallistua sinne luokkaan 70cm ja hevostoiveet ovat varmaankin Iita, Lilli ja Arttu.

Vili, Eppu, Vonne ja Leo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti