lauantai 9. marraskuuta 2013

Millainen joulukalenteri 2013?


Kyselyn perusteella suurinta osaa kiinnostaisi joulukalenteri, joten nyt kaikki kommentoimaan millaisen kalenterin tänne haluaisitte! Enemmän videoita, kuvia, tekstiä? Millaiset videot olisivat kivoja? Suoraan luukkutoiveitakin otan vastaan ja niitäkin olisi tosi mukava saada edes jokunen. Oon ihan innoissani tekemässä joulukalenteria, mutta vielä hauskempaa sen tekeminen olisi jos teiltä lukijoilta saisi vähäsen mielipiteitä, millainen kalenteri kiinnostaisi!

Oon jo itsekin keksinyt joitain luukkuaiheita ja tehnyt vähäsen jo valmiiksi, mutta ensi sijalle pistän teidän ehdottamat luukkuaiheet ja -toiveet. Marraskuu tästä menee varmaan hirmuisen nopeesti, niinkun nyt on mennyt ihan koko vuosikin, joten haluan saada kalenteria tehtyä mahdollisimman paljon etukäteen, että saadaan hyvä kalenteri aikaiseksi!


6 kommenttia:

  1. Ihan sika magee toi eka kuva :) myday, varustepostaus, parhaat otokset top 10.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D ja kiitos myös luukkuehdotuksista! noi kaksi tuun varmasti ainakin tekemään ja varustepostaustakin voisin miettiä. :)

      Poista
  2. hmm .. :D vaik joku mis ois kaikki sun kisasijotukset nii et kertosit pikkusen et mitkä kisat, mil hevosel ym ja sit vaik sellai postaus mihi keräät vaik top 3 sun tekemät videot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos ehdotuksista! Pitääki alkaa kattomaan ja muistelemaan vähän millasta oli missäki kisassa. :D

      Poista